Infomarkten

We zijn in de laatste fase van het mobiliteitsplan aanbeland. Mede dankzij jullie inbreng op de participatieavonden in juni zijn we tot een voorkeursscenario gekomen. Hierin zijn de contouren van het mobiliteitsbeleid voor de komende jaren vastgelegd.

Met veel plezier presenteren we dit aan jullie tijdens onze infomarkten over het mobiliteitsplan. Deze zullen doorgaan in het gemeentehuis in Grimbergen en de bibliotheek in Strombeek-Bever van woensdag 25 januari 2023 tot en met woensdag 8 februari 2023. Tijdens deze twee weken kunnen de standen van de infomarkten zelfstandig bezocht worden. Voor beide locaties wordt eveneens een dag voorzien waarop bijkomende toelichting gegeven zal worden waar nodig. Hiervoor zal het studiebureau en een politieke vertegenwoordiging aanwezig zijn. 

Tijdens de infomarkten zal het eveneens mogelijk zijn om nog een laatste keer jullie bevindingen over het nieuwe mobiliteitsplan achter te laten. 

Gemeentehuis 

Op de infomarkt in het gemeentehuis (Prinsenstraat 3, 1850 Grimbergen) zal Humbeek, Beigem, Borcht en Grimbergen-centrum aan bod komen.  De infomarkt kan bezocht worden tijdens de openingsuren van het gemeentehuis: 

  • Maandag, dinsdag, woensdag: 8u tot 12u en 13u tot 16u; 
  • Donderdag: 8u tot 12u en 13u tot 19u; 
  • Vrijdag: 8u tot 12u. 

Op woensdag 25 januari 2023 van 14u tot 21u zal het studiebureau, alsook een politieke vertegenwoordiging, aanwezig zijn en is het mogelijk om bijkomende toelichting te vragen. 

 

Bibliotheek Strombeek-Bever

In de bibliotheek (Gemeenteplein 1b, 1853 Strombeek-Bever) zal de focus liggen op Strombeek-Bever. De infomarkt kan bezocht worden tijdens de openingsuren van de bibliotheek: 

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 10u tot 12u en 14u tot 19u; 
  • Woensdag: 12u tot 19u; 
  • Zaterdag: 10 tot 16u. 

Op vrijdag 3 februari 2023 van 14u tot 21u zal het studiebureau, alsook een politieke vertegenwoordiging aanwezig zijn en is het mogelijk om bijkomende toelichting te vragen.