Skip to main content
home-page

Infomarkten

We zijn in de laatste fase van het mobiliteitsplan aanbeland. Mede dankzij jullie inbreng op de participatieavonden in juni zijn we tot een voorkeursscenario gekomen. Hierin zijn de contouren van het mobiliteitsbeleid voor de komende jaren vastgelegd.

Met veel plezier presenteerden we dit aan jullie tijdens onze infomarkten over het mobiliteitsplan. Deze gingen door in het gemeentehuis in Grimbergen en de bibliotheek in Strombeek-Bever van woensdag 25 januari 2023 tot en met woensdag 8 februari 2023. Tijdens deze twee weken konden de standen van de infomarkten zelfstandig bezocht worden. Voor beide locaties werd eveneens een dag voorzien waarop bijkomende toelichting gegeven werd waar nodig. Hiervoor was het studiebureau en een politieke vertegenwoordiging aanwezig. 

Tijdens de infomarkten was het eveneens mogelijk om nog een laatste keer jullie bevindingen over het nieuwe mobiliteitsplan achter te laten. 

Gemeentehuis 

Op de infomarkt in het gemeentehuis (Prinsenstraat 3, 1850 Grimbergen) kwamen Humbeek, Beigem, Borcht en Grimbergen-centrum aan bod. De infomarkt kon bezocht worden tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Op woensdag 25 januari 2023 was het studiebureau, alsook een politieke vertegenwoordiging, aanwezig en was het mogelijk om bijkomende toelichting te vragen. 

 

Bibliotheek Strombeek-Bever

In de bibliotheek (Gemeenteplein 1b, 1853 Strombeek-Bever) lag de focus op Strombeek-Bever. De infomarkt kon bezocht worden tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Op vrijdag 3 februari 2023 was het studiebureau, alsook een politieke vertegenwoordiging, aanwezig en was het mogelijk om bijkomende toelichting te vragen.