home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

FAQ

Welke woningen vallen binnen het project en kunnen dus beroep doen op renovatiebegeleiding ?

Het project biedt gratis renovatiebegeleiding aan in de volgende straten : Gaston Devoswijk, Eppegemsesteenweg, Oostvaartdijk en Gerselarendries. 

Inwoners van Grimbergen die niet in de geselecteerde straten wonen maar toch renovatievragen hebben en/of renovatieadvies wensen, kunnen voor meer informatie terecht op de site van Energiehuis 3Wplus

Bij welke energierenovaties kan de renovatiecoach mij begeleiden?

De focus ligt op het isoleren van de woning en op het voorzien van duurzame verwarming en technieken voor hernieuwbare energie. Concreet kan dit gaan over het isoleren van het dak (maar daarbij vb. ook het vervangen van de dakbedekking), van de muren en van de vloeren, het vervangen van de ramen of beglazing, en het voorzien van duurzame technieken zoals een warmtepomp, zonnepanelen, warmtepompboiler, zonneboiler en het integreren van ventilatiesystemen.

Waarmee zal de renovatiecoach ons helpen?

Na een energieaudit van je woning, zal een renovatieplan worden opgemaakt. Hierbij zullen ook type-oplossingen worden uitgewerkt en aannemers kunnen worden gezocht om de renovatiewerken (collectief) uit te voeren. Offertes worden vergeleken en samen worden aannemers gekozen.
De uitvoering van de werken wordt opgevolgd en nadien kan ook geholpen worden bij het aanvragen van premies.

Waar kan ik me inschrijven voor een gratis energieaudit van mijn woning?

Inschrijven kan door te mailen naar lise.verkinderen@3wplus.be. Vragen over de wijkrenovatie kan je ook steeds stellen via dit e-mailadres. 

 

Deel op facebook
Deel op twitter