Deel op facebook
Deel op twitter

Energiehuis 3W+

Ben je als inwoner van Grimbergen niet woonachtig in Paalveld maar ben je ook op zoek naar advies rond duurzaam (ver)bouwen? Kijk dan eens op de website van het energiehuis van 3W+. Hier vind je heel wat informatie over renoveren, energieleningen, premies, ... . (energiehuis)

In 2022 staat het Mobiel Energiehuis van 3W+ van 13 juni tot 24 juni aan de ingang van het sportdomein Ter Wilgen, gelegen aan de Brusselsesteenweg. Het mobiel loket is geopend op dinsdag van 16 tot 19 uur, woensdag van 12 uur tot 16 uur en op vrijdag van 13 uur 30 tot 16 uur 30. Hier kunnen alle inwoners van Grimbergen terecht voor gratis advies over duurzaam wonen en (ver)bouwen.
 

Inspiratie gezocht? 3W+ renoveerde een demowoning in Opwijk. Deze demowoning werd omgevormd tot moderne energiezuinige gezinswonig die geen gas nodig heeft. Met deze demowoning wou 3W+ aantonen dat deze renovatie rendabel en haalbaar is voor iedereen. Neem zeker een kijkje op de website van deze demowoning. Alle stappen van het renovatietraject worden hier stap voor stap uitgelegd. 

                       

 

Deel op facebook
Deel op twitter