home-page
Ontdek het thema

Andere suggesties

Verkeerknio Zonneveld - Wezelstraat

Hoe kan het beter volgens jou?

In de plaats van de verkeersknips in deze beide straten (Beukendreef en Wezelstraat)  zou het veel beter zijn om van deze straten ofwel een eenrichtingsstraat ofwel een fietsstraat te maken. (met eventueel bijplaatsen van verkeersremmers)

Zoals het nu is, worden wij volledig geïsoleerd en afgesneden. Een gevolg van deze beide knips is dat wij verplicht meer kilometers moeten rijden over onveiligere en drukkere wegen om naar onze kinderen in Beigem te gaan en om onze kleinkinderen af te halen in de school in Humbeek en omgekeerd.Deze knips zijn dus zeker ook niet klimaatvriendelijk.

En wanneer dan later ook nog zou besloten worden om de keienbergstraat af te sluiten, dan wordt het helemaal te gek en levensgevaarlijk. In ons geval zouden wij dan langs de drukkere, onveilige Wolvertemsesteenweg moeten omrijden om naar Beigem te kunnen ??!!

Hopelijk zijn er in onze gemeente toch nog enkel politiekers met een klein beetje gezond verstand (alhoewel ?) en worden deze knips in de toekomst zo snel mogelijk aangepast aub !?

Deze beide knips hebben dan misschien wel een voordeel maar enkel en alleen voor de mensen die daar wonen, maar voor de Beigemsesteenweg is dat wel een regelrechte catastrofe. Deze baan wordt bijna een snelweg met een ononderbroken stroom aan voertuigen.

Bijvoorbeeld : Gisterenmorgen (woensdag 17/4) stond er een file van in de Meerstraat in Beigem tot aan de oprit van de ring !!!!