Skip to main content
home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Repair Café

Wat is een Repair Café 'Grimbergen? 

Een bijeenkomst momenteel ongeveer om de 1 à 2 maanden, behalve in juli en augustus, waar mensen hun spullen gratis kunnen laten herstellen. Het is een kleine bijdrage tegen de overconsumptie van apparaten die het 'te vlug' laten afweten en handenvol geld kosten bij officiële herstellers en/of er niet echt de moeite voor doen. 

Reparatiemateriaal en knowhow zijn zo goed mogelijk vertegenwoordigd. U brengt het te herstellen voorwerp mee. Terwijl u een hapje of een drankje nuttigt, doen de reparateurs er alles aan om uw spullen opnieuw te laten functioneren of op zijn minst bij te staan met advies. 

Dit alles is gratis, behalve het eventueel aan te kopen onderdeel voor een herstelling. En als u het echt nodig acht, mag u altijd een kleine bijdrage achterlaten ;-). 

Het volgende Repair Café gaat door op Zaterdag 02/12/2023 + Kids. Charleroyhoeve (ism KWB) Grimbergen,  Lierbaan 16, 1850 Grimbergen

Tijdens dit Repair Café zorgt Boomerang vzw voor een kidsproof versie! Kinderen leren tijdens Repair Café Kids zelf hun spullen te herstellen (knuffels, telegeleid speelgoed, boeken, te verlijmen speelgoed, ....). Ze leren er echte reparateurvaardigheden, uiteraard met begeleiding. Per editie komt een ander thema aan bod.  Deelname is gratis. Inschrijving is wel nodig en kan via volgende link:  repair café kids

Organisatie: Boomerang vzw, i.s.m. Repair Café Grimbergen en CC Strombeek

Deel op facebook Deel op twitter