Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Jullie voorstellen

Wat is volgens jullie een goede locatie voor het plaatsen van een fietsenstalling?

40
14

Deze locaties werden reeds ingediend

Willekeurig
Populair
Recent
Toon opnieuw willekeurig 24 van de 40 bijdragen
Ter hoogte van tramhalte 'Esplanade' maar dan op een veiligere plaats op grondgebied Grimbergen
Veel Grimbergenaren nemen doorheen de week de tram om te gaan werken in Brussel. Aan halte 'Esplanade' staan enkele, maar onvoldoende fietsnietjes. Bovendien zie je dat fietsen er vaak beschadigd of gestolen worden. Een extra, grotere en veiligere fietsstandplaats voor de Grimbergenaren die dagelijks voor het werk naar Brussel pendelen met de tram, zou heel erg handig zijn en is broodnodig!
Caroline V.
0 0
lees meer
Winkelstraat Wolvertem se steenweg in Grimbergen
Het fietspad ligt achter de geparkeerde auto’s, maar om de fiets bij de winkels te parkeren moet je langs de geparkeerde auto’s zien te komen. Vooral met de bakfiets is dat lastig+ je blokkeert de wandelaars die tussen de winkels en de auto’s wandelen. Voor de handelaren zou het beter zijn om een fiets parkeer plek te hebben ( en eventueel nog een zebra pad in het midden als je een gecentraliseerd parkeer plek er van maakt)
Amarins W.
0 3
lees meer
Op het graspleintje voor de carrefour express Hendrik Drapsstraat 35, 1853 Grimbergen
Er is daar wel plaats, maar geen baren om de fiets aan vast te maken, behalve aan verkeersbordpalen of verlichting
Marieke V.
0 0
lees meer
Ingang Lintbos (parking)
Er is nu niks voorzien. Maar wel veel fietsers.
Sofie R.
0 0
lees meer
Hockey Club Merode (Populierendallaan)
Aanwezigheid van leden hockeyclub die met de fiets komen sporten
Jochen D.
0 0
lees meer
Fietsboxen voor buurtbewoners ter hoogte van de toekomstige knip op de oude Mechelsestraat
Verschillende buurtbewoners van de Oude Mechelsestraat gebruiken regelmatig de fiets. Echter, de meeste huizen hier beschikken niet over een garage. Fietsboxen voor de buurtbewoners op of naast de voorziene knip aan het rondpunt op de oude Mechelsestraat zou dan ook ideaal zijn.
Caroline V.
0 0
lees meer
Delhaize Grimbergen
De weinige fietsenstallingen die er nu zijn voldoen niet om je fiets op een veilige manier te kunnen vastmaken tijdens het boodschappen doen.
Ariadne V.
0 0
lees meer
Fietsstandplaats ter hoogte van de potaarde voor buurtbewoners, bezoekers en jongeren
De potaarde heeft nood aan fietsstandplaatsen voor jongeren die er langskomen met de fiets of voor iedereen die er wil komen wandelen.
Caroline V.
0 0
lees meer
Parking OLV-Straat
Centraal voor markt, horeca, winkels. Kan mooiere plek worden met meer groene haagjes en kleine boompjes.
Inge M.
0 0
lees meer
Site POC Humbeek
Deze site herbergt zowel een veelgebruikt ontmoetingscentrum als de lokalen van de Chiro jongens en meisjes. Een fietsenstalling is hier vanzelfsprekend meer dan welkom.
Jannik G.
0 0
lees meer
Muziekacademie Strombeek
De huidige fietsenstalling voldoet niet om veilig je fiets bij het frame vast te maken terwijl je naar de academie (of bij uitbreiding naar de bib) gaat.
Ariadne V.
0 0
lees meer
Speelbroek 38
Aan de drop-off zone van de lagere school De Regenboog komen mensen hun kinderen afzetten met de fiets, maar is er geen plaats om de fiets even te parkeren.
Ariadne V.
0 0
lees meer
Parking Prinsenbos
Jaarmarkt, kermis, ommegang, en zoveel andere evenementen in Grimbergen centrum.....een degelijke fietsenparking in het centrum zou ideaal zijn en waarom dan niet op de parking van het Prinsenbos.
Jan C.
0 0
lees meer
Aan bushalte 'centrum rondpunt' Sparrenlaan/Prinsenstraat/De Merodestraat/Spaanse Lindebaan= centrum halte van markt- & schoolbus 536 & 624.
Belangrijke halte voor bussen 536 & 624 heeft belangrijke school- & marktroutes die bij hogere frequentie ook nuttig kan zijn naar belangrijke opstapverbindingen of toerisme Guldendal. Het verbind ook vlot Strombeek/ Steltplaats/ Sparrenlaan/ Hokey DeMerode Polulierendallaan & Molenveldwijk/ Hopping punt Klasse/ Vilvoorde. Bestaande halte die er altijd al geweest is. Nu tijdelijk hoger op Spaanse Lindebaan gezet en is momenteel niet gunstig gelegen (ook gevaarlijk om af te stappen op smal fietspad aan Diamantstraat, maar de verplaatsing van de halte was waarschijnlijk (hopelijk) tijdelijk voor werken Sparrenlaan?
Belinda D.
0 2
lees meer
Hoek Prinsenstraat - O.L.V. straat - Pastoor Woutersstraat
Naast het bankje op de hoek van de Prinsenstraat - O.L.V. straat - Pastoor Woutersstraat kunnen een aantal fietsen gestald worden. Dit lijkt mij een heel centrale plaats. Is tevens naast de cambio deelauto's.
Ariadne V.
0 0
lees meer
Strombeek-Bever kerk
Aangezien dat de meeste auto’s op de parking hier van de kerk mensen zijn die de bus opstappen zou het handig zijn moesten er fietsenstallingen zijn. Ook ik woon zelf aan de kerk in een appartement zonder garage of kelder en zou graag fietsen kopen om mij te vervoeren aangezien ik geen auto heb maar kan bergen de fietsen plaatsen van de familie !
Valerie L.
0 0
lees meer
LDC Ter Borre
Aan de ingang van het lokale dienstencentrum is geen fietsenstalling.
Gertjan L.
0 0
lees meer
Den Diepen Boomgaard, Lierbaan
Er staat een fietsenstalling, maar die is veel te beperkt. Velen komen hier op een duurzame manier hun boodschappen doen, dus moet er meer aan de fiets gedacht worden.
Ariadne V.
0 0
lees meer
Jozef Van Elewijckstraat - hoek Romeinse steenweg of hoek Nieuwelaan- Antwerpselaan
Fietsstalling vlak bij Esplanade tramhalte. Een beveiligde fietsstalling zou ideaal zijn. De fietsstalling aan de carpool parking is geen veilige optie.
Carla P.
0 0
lees meer
Sporthal Prinsenbos
Aanwezigheid van veel sporters of bezoekers die met de fiets komen
Jochen D.
0 0
lees meer
Borgt
Er is een parking voor auto’s ter hoogte van bushalte lijn 261, maar geen enkele voorziening voor fietsen. Ook werd er geen fietsenstalling voorzien aan de sociale huurwoningen.
Ingrid C.
0 1
lees meer
Ingang Lintbos
Zeer mooie parking voor auto's, maar waarom geen fietsenparking. Ik ben er zeker van dat veel mensen met de fiets zouden willen komen. Een degelijke fietsparking is nog een extra troef.
Jan C.
0 0
lees meer
Sint-Amandsstraat
Waar er winkels zijn, kunnen er best fietsnietjes geplaatst worden. Sommigen komen met de fiets naar winkels om bv boodschappen te doen.
Sophie N.
0 0
lees meer
Helman de Grimberghelaan
Aan de toegang BVS Prinsenhof is geen duidelijke zone waar fietsers en auto's gescheiden van elkaar kunnen parkeren.
Marijn S.
0 0
lees meer
Toon opnieuw willekeurig 24 van de 40 bijdragen